FAKTA OM vores produkter

mc heat® er en producent af opvarmelige tekstiler, der opvarmes med den nyeste infrarøde teknologi.

Ekstremt lette og meget fleksible kulfiber varmeelementer med Far Infrared Ray teknologi bruges i alle mc-heat® opvarmede produkter og sikrer at de præcist afgiver varme det sted hvor smerten sidder,  og samtidig med en perfekt pasform er behagelige at have på.

Hvad er infrarød smertestillende teknologi

mc-heat® infrarød smerteterapi (FIR) simulerer sollysets spektrum af bølgelængder ved at anvende kulfiber nanoteknologi til at generere dybdevirkende varme. Oplev hvordan kroniske smerter, muskelstivhed, ledsmerter og kramper afhjælpes med naturens egen smertestillende medicin, nemlig varme.

Infrarød smerteterapi
Infrarød smerteterapi fremmer naturlig healing med længere bølger, som skaber dyb, lindrende varme for at stimulere blodcirkulationen og øge livskvaliteten.
mc-heat® varme hjælper!

Dybdevirkende F.I.R.
Længere infrarøde bølgelængder, som går dybt ind i muskler og blodbaner afhjælper smerter og er en effektiv smertelindrende løsning.

Forbedret blodcirkulation
Blodkar stimuleres og forbedrer derved blodcirkulationen, vævet genopbygges og muskler afslappes.

Her er en super artikel fra Helse oktober 2021.
Klik her for at læse artiklen

Hvert år oplever

50%

af alle danskere
at have ondt i ryggen

Kilde: “Sygdomsbyrden i Danmark” af Statens Institut for Folkesundhed

FAQ

Hvad er fjerninfrarøde stråler?
Fjerninfrarøde stråler (FIR) er bølgelængder af energi, som genereres naturligt af sollys og som ligger i lysspektret, men som ikke er synlige for det blotte øje. Gennem en varmekonverteringsproces, gør disse stråler det muligt for solens varme at gå dybt ind i kroppen og forsigtigt øge temperaturen og dermed give smertelindring.
Hvad er fordelene ved de fjern infrarøde stråler, der anvendes i FIR bandagerne?

Fjern infrarøde stråler har været genstand for videnskabelige studier af deres mange fordele. Den dybdegående varme får kapillærerne til at udvide sig, hvilket øger blodgennemstrømningen og iltindholdet i blodet. Den lindrende varme løsner muskelspændinger og stive led. Den fremmer cellevækst og bidrager til at eliminere skadelige giftstoffer.

Hvad adskiller vores produkter fra andre termoterapi systemer på markedet?

I modsætning til konventionelle termoterapiprodukter, som kun varmer hudoverfladen, anvender mc-heat® bandager fjerninfrarøde stråler til at generere varme, som går ind i musklerne. Det aktiverer kroppens naturlige helingsproces og øger forsigtigt kropstemperaturen. Det er kendt som en effektiv metode til smertebehandling. Desuden sker der en jævn opvarmning af kulfiberelementet, hvilket væsentligt nedsætter risikoen for forbrændinger.

Er vores bandager sikre?

Konventionelle højspændings termoterapi produkter har højfrekvente elektromagnetiske stråler (EMS), som kan være sundhedsskadelige. Vores bandager er sikre, fordi produkterne har et lavt spændingsniveau på 7,4 V og praktisk talt ikke genererer EMS. De er også forsynet med andre sikkerhedsforanstaltninger, så som en 4-trins temperaturregulator og en LED status indikator.

Hvordan virker produktet?

FIR bandagerne er lette at bruge og håndtere. Følg disse 4 trin til termoterapi uden problemer:

1)- Læg FIR produktet rundt om den del af kroppen, hvor der er smerter.

2)- Tilpas Velcro lukningen indtil produktet er stramt men behageligt.

3)- Indstil 4-trins temperaturvælgeren på det varmeniveau, der føles passende.

4)- Nyd en 30-45 minutters FIR varmeterapeutisk session (anbefalet tid).

Hvad er F.I.R?

Solens eget produkt, de fjern infrarøde stråler (FIR), er bølgelængder af energi, der findes i lysspektret, men som er usynlige for det blotte øje.
Gennem en varmekonverteringsproces kan disse stråler lade solens varme gå dybt ind i kroppen og forsigtigt øge kropstemperaturen, hvilket har vist sig at have en velgørende fysiologisk indvirkning.

 

2 års garanti

CE Certificeret