VORES MISSION

At hjælpe alle de
som døjer med folkesygdommen  “ondt i ryggen”

Vi har som erklæret formål at hjælpe alle med smerter og problemer i ryg / lænd.

Hvert år oplever halvdelen af alle danskere at have ondt i ryggen.

Lændesmerter er den hyppigste årsag til sygefravær, som koster de danske skatteydere 1,8 milliarder kr. om året i form af behandlinger i det offentlige sundhedsvæsen.

Kilde: “Sygdomsbyrden i Danmark” af Statens Institut for Folkesundhed

HISTORIEN BAG

Tusindvis af danskere plages dagligt af smerter i ryg og lænd, både i forbindelse med deres arbejde og i deres fritid.

I lighed med de mange andre danskere har Ib Steffensen fra firmaet Golfrelations i årevis døjet med smerter og ømhed i lænd og ryg. Som tidligere fodboldspiller har han i sin fodboldtid udsat ryggen for  hård belastning, og som forretningsmand har han siden tilbragt mange timer på en kontorstol foran sin PC og endnu flere timer i sin bil på vej rundt til møder og arrangementer i hele landet.

Rygsmerterne generede ham både på arbejdet og i fritiden, og han har brugt mange penge på fysioterapi og kiropraktor gennem årene. Via en bekendt i Spanien, blev han introduceret til det tyske terapeutiske rygbandagebælte med infrarød stråling igennem et år, havde Ib Steffensen oplevet en markant lindring af rygsmerterne. Den forbedring i livskvalitet, han erfarede på egen krop, fik ham til at sikre sig det danske agentur på mc-heat® produkterne og  stifte firmaet Rygsmertefri ApS, som er eneforhandler i DK.

“I dag kunne jeg ikke drømme om at gå på golfbanen, lave havearbejde eller lignende arbejde uden at have mc-heat® bæltet på. Det er muligt at indstille varmeeffekten i fire trin – 100, 75, 50 og 25 procent – via det genopladelige lithium batteri der holder ca. 1,5 time ved fuld effekt og det er naturligvis helt individuelt, hvor meget varme man føler man har behov for, meget ofte benytter jeg også bare bæltet uden varmen sat til, fordi det i sig selv giver så god en støtte,” siger Ib Steffensen.

mc-heat® har en række produkter med infrarød varmestråling, disse super seriøse produkter er specielt udviklede til at lindre smerter i ryg/lænd samt nakke,  skulder og knæ. Alene rygbandagen henvender sig til ca. 900.000 mennesker i DK der har rygproblemer, og nakkebandagen er specielt effektiv til lindring af smerter i forbindelse med både piskesmældslæsioner og almindelig ømhed efter for eksempel meget arbejde ved PC.

Det skal understreges, at mc-heat® produkterne ikke direkte har en helbredende funktion, men lindrer smerter og giver forøget velvære, og derfor giver folk med div. problemer mulighed for bedre at kunne klare arbejde og dagligdag, samt ikke mindst hjælpe dem i deres træning / genoptræning efter kontakt og vejledning af læger / fysioterapeuter / kiropraktorer etc.

Produkternes forarbejdning er af højeste kvalitet og pasform. Teknologien er udviklet af tyske ingeniører i Regensburg nordøst for München, hvorfra det infrarøde element sendes til Porto i Portugal, hvor det bliver syet ind i et kraftigt, slidstærkt elastisk neopren materiale.

”Jeg ser et meget stort potentiale inden for håndværk og industri, hvor mange døjer med ryg / lænde problemer, idet produkterne er specielt udviklede og designet til at have på når man er aktiv, er ledningsfrie med genopladeligt batteri. Men selvfølgelig også til alle  mennesker i øvrigt med problemer i ryg og lænd i dagligdagen og i fritiden, ikke mindst gamle fodboldspillere/golfspillere, som mig selv” smiler Ib Steffensen…

Go` fornøjelse og forbedret livskvalitet…

2 års garanti

CE Certificeret