Levering

Vi sender din pakke indenfor 2-3 arbejdsdage.

Skulle du mod forventning ikke modtage din pakke, så kontakt os venligst, så vi kan spore pakken hos transportleverandøren og afhjælpe enhver fejl.

 

Betaling

Vi modtager følgende kort: VisaDankort, Visa og Mastercard.
Hvis du vil betale med MobilePay så kontakt os.
Firmaer kan kontakte os og afregne via faktura.


Returnering og reklame

Skulle du fortryde dit køb, så har du naturligvis 14 dages fuld returret fra den dag, du modtager varen.
Giv os gerne besked, hvis du ønsker at returnere en vare på info@rygsmertefri.dk.

Varen skal returneres ubrugt, i original emballage, og i samme stand som du modtog den. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt, og senest ti arbejdsdage efter modtagelse, refundere købsbeløbet til din konto.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er sendt retur.

Returvarer sender til følgende adresse:

Rygsmertefri ApS
c/o: Romas
Romancevej 12 B.
2730 Herlev

Alle varer er omfattet af købelovens regler om reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden for 24 måneder efter købet og senest til måneder efter, at du har opdaget fejlen.

Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

I forbindelse med en eventuel reklamation skal du kontakte os på info@rygsmertefri.dk med beskrivelse og også gerne billede af fejlen.